Mitt første innlegg

Hei!

Jeg heter Else Margrethe Refshal og er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad.  Jeg er en jente i en søskenflokk på tre, der jeg er den eneste jenta. Jeg har en storebror og en lillebror. Jeg har en mamma og en pappa. Jeg har også en stemor og en stefar. Stefaren min har 2 døtre og stemoren min har 2 sønner. Jeg er en person som er veldig glad i dyr og så heldig som jeg er, har jeg en del kjæledyr. Hos moren min har vi to hunder som heter Yoshi og Bella og de tilhører rasen Japansk Akita. Vi har også en hunnkatt som heter Sissi og så har stesøstra mi to ørkenrotter. Hos faren min har vi en hund som heter Baffin og han tilhører rasen Alaska Malamute. Lillebroren min har også en tarantella som heter Chica Rosa:

Bella^ 

Yoshi^

(Har ikke bilde av ørkenrottene)

Baffin^

(Har ikke bilde av tarantellaen)

På fritiden, liker jeg å gjøre mye forskjellig. Jeg liker å henge med venner, se på Netflix og Viaplay og shoppe. Jeg går for øyeblikket ikke på noen fritidsaktivitet. Teateret skal begynne opp igjen til skolestart, så jeg skal fortsette med det utover. Ellers har jeg fått medlemskap på Family treningssenter , så da trener jeg der når jeg har sjansen. Før gikk jeg på blant annet: Dans i 7-8 år, karate i 4-5 år og jeg gikk på kor i 2 (3?) år (skal kanskje begynne igjen til skolestart om jeg har tid). Til det nye skoleåret, ble det frisørlinja for meg. Flere venner av meg har også kommet inn på samme linje som meg (yeey!). Dette skoleåret tror jeg kommer til å bli et helt fantastisk år. Jeg håper på å fortsette med sminking videre etter videregående. 

Etter skolen er ferdig, har jeg planer om å dra på tur verden rundt. Det er noe jeg alltid har ønsket å gjøre og jeg tror det er en opplevelse for livet. Det er derfor jeg har fått meg en jobb på TusenFryd for denne sesongen for å spare penger til å dra på den turen.

 Dette var litt om meg og mine interesser.

-Else

3 kommentarer

elisebr

13.08.2017 kl.11:12

Så fint innlegg og så fine dyr :) Ønsker deg en fin dag :)

elserefshal

13.08.2017 kl.14:48

elisebr:
Tusen takk :) Ha fortsatt en fin dag videre og gratulerer med 25-årsdagen :)

elisebr

13.08.2017 kl.17:41

tusen takk :) Har nettopp hatt bursdagsselskap :) Det ble kjempe koselig :)

Skriv en ny kommentar

elserefshal

elserefshal

17, Fredrikstad

Livet er alt for kort! Bryt noen regler. Tilgi raskt. Le ukontrollert. Og til slutt, aldri angre på det som fikk deg til å smile<3

Kategorier

Arkiv

hits